Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Investeste in educatie!

Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Atelier de modelaj in Bucuresti

0 stars: 0.00 din 0 pareri

100 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Atelier de modelaj in Bucuresti

Tip curs: Arta
Varsta: 6-12; 13-18; 18+
Perioada: 09/03/2022 - 09/03/2023
Locatie: atelierul este localizat in incinta Combinatului Fondului Plastic
Tarif: 100 lei/lectie

NOU - vara 2022!
Cursul intensiv de modelaj are loc in saptamana 05 august - 12 august 2022 si include 2 ore/zi la atelier, timp de 5 zile. Aici, studentii vor putea invata la un nivel mai ridicat tehnici de modelare a lutului si vor putea petrece mai mult timp cu artistul plastic, toate la un pret avantajos!
Tarif: 700 RON/saptamana

Programul Atelier modelaj in Bucuresti este coordonat de un artist plastic vizual contemporan si se adreseaza atat copiilor si adolescentilor cat si adultilor de orice varsta si abilitati artistice.

Cand are loc cursul?

Cursul este disponibil pe tot parcursul anului, incepand cu data de 9 martie 2022 si are loc in zilele de marti, joi si vineri intre orele 10.00- 12.00 sau 11.00- 13.00. Pentru a respecta reglementarile de distantare in vigoare, cursul are loc si in zilele de marti si vineri, intre orele 18.00- 20.00 . In situatii exceptionale, programul poate varia, daca trainerul este de acord.

Cui se adreseaza?

Ca orice alta arta vizuala, modelajul contribuie la dezvoltarea personala a oricarei persoane. Cu atat mai mult, atelierul de modelaj dezvolta personalitatea,  creativitatea,  ingeniozitatea, imaginatia, dexteritatea, vederea in spatiu - 3D - a obiectelor. Workshopul de modelaj este destinat atat copiilor cu varsta peste 6 ani, cat si adolescentilor sau chiar adultilor dornici sa experimenteze lucrul in lut. Aici vor experimenta tehnici specifice modelajului in lut si a etapelor acestora, precum si tehnica de lucru cu instrumentele specifice modelajului.

Ce vom face la atelierul de modelaj?

Participantii vor experimenta lucrul cu lutul, se vor familiariza cu termenii de specialitate, petrecandu-si timpul intr-un mod creativ si relaxant. Cursantii vor primi teme de atelier, in functie de care ei isi vor crea propriile obiecte sculpturale, sub indrumarea coordonatorului atelierului. Dupa asimilarea procedeurilor de baza, se vor propune teme de atelier (basorelief , altorelief, figurativ sau abtract si ronde-bosse, format din constructii geometrice) de dificultate ascendenta, prin care copiii vor invata sa construiasca o armatura, un schelet de personaj, un portret sau chiar o figura umana.

Structura cursului

Cursul se desfasoara in module de cate 10 lectii si presupune dezvoltarea nivelului de indemanare in modelarea lutului, de la nivel incepator, la avansat, astfel:

lectia 1 - imprietenire cu materialul, forme abstracte si figurative din lut, ronde-bosse
lectia 2 - basorelief 1 (compozitie din 3 scene)
lectia 3 - basorelief 2
lectia 4 - basorelief 3 (optional, ardere ceramica 1- contra cost -120 de lei de copil)
lectia 5 - glazurarea pieselor ceramice (cu glazura speciala de ceramica)
lectia 6 -  glazurarea pieselor ceramice (optional, ardere ceramica 2- contra cost, pentru a putea lua piesele acasa)
lectia 7 - exemplificarea procesului de realizare a armaturii metalice si incarcarea sa cu lut
lectia 8 - modelarea personajului
lectia 9 - modelarea personajului
lectia 10 - finalizarea modelajului

*Optional : turnarea portretului in ipsos (4 sedinte separate, sau 2 de cate 4 ore fiecare )
Trimite mesaj
Din Gura in Gura