Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Investeste in educatie!

Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tabara de grup Praga

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1200 €
Out Of stock
Descriere
Tabara de grup la Praga

Locatie: Cehia - Praga
Varsta: 14 - 18 ani
Perioada: 01/07/2022 - 15/07/2022
Cazare: Rezidenta
Tarif: de la 1200 EUR tabara/2 saptamani

In Tabara de grup de la Praga, tinerii cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani au ocazia sa experimenteze o vacanta intr-un oras european si sa participe la o mare varietate de programe educationale: limbi straine, sport, internship in turism, dans si chiar fitness la cel mai cunoscut centru din oras!

Cazare
Cazarea se face in rezidenta, in camere duble sau triple,cu baie proprie.

Masa: se ofera demipensiune, cu mic dejun si cina.

Cursuri
In aceasta tabara de grup, copiii locuiesc impreuna in rezidenta, participa la activitati si excursii impreuna dar isi pot alege programul de studiu pe care il doresc, din urmatoarele variante:

- Curs de limba ENGLEZA sau GERMANA
- FOTBAL sau TENIS & ENGLEZA sau GERMANA
- DANS/FITNESS & ENGLEZA sau GERMANA
- ARTE MARTIALE & ENGLEZA sau GERMANA
- INTERNSHIP IN TURISM in ENGLEZA

Cursurile de limba straina includ 25 lectii de engleza sau germana/saptamana, in general dimineata. Cursurile sunt predate de profesori vorbitori nativi, specializati in predarea limbii engleze sau germane, ca limba straina. Zilnic, studentii vor putea interactiona cu alti participanti vobitori nativi de pe tot globul.

Antrenamentele sportive includ 4-5 lectii/saptamana, a cate 2 ore fiecare. Cursurile sunt coordonate de antrenori profesionisti iar studentii pot alege sa invete fotbal, tenis, arte martiale, dans sau fitness la centrul Xplore Fitness. Prin intermediul antrenamentelor cu profesionisti, participantii isi vor dezvolta anduranta, agilitatea si flexibilitatea!

Activitati
Fiind o tabara internationala, participantii isi pot exersa abilitatile lingvistice sau isi pot face noi prieteni, prin intermediul programului de activitati: seara de bun venit, program de orientare la Praga, tur in Praga - Castelul Praga, Hradchany, Mala Strana, Orasul Vechi, Podul Carol
vizitare de muzee, plimbare cu catamaranul sau barca pe raul Vltava, vizitarea celui mai mare parc acvatic din Cehia, plimbare de noapte prin Praga, organizare de evenimente sportive, seara de ramas bun

Excursii
Pe tot parcursul programului studentii vor avea, pe langa insotitorul grupului, un supraveghetor din partea scolii, care-i va ghida pe acestia in toate excursiile, vizitele si activitatile.

excursie la Karlovy Vary si la Český Krumlov
excursie cu barca pe raul Vltava
vizitarea celebrei gradini zoologice din Praga
tur la cele mai bune universitati din Praga
In timpul activitatilor si a vizitelor, tinerii au oportunitatea sa interactioneze cu alti studenti sau localnici si sa-si dezvolte a vocabularul si comunicarea.

Tabara grup la Praga - excursii optionale
In cadrul acestei tabere, copiii au posibilitatea sa participe la 2 excursii internationale optionale, in Germania sau Austria. Aceste excursii sunt organizate sambata, cu plecarea diz de dimineata, cu ghid calificat, vorbitor de limba engleza.

Costul unei excursii este 90 EUR/ persoana.

Destinatii posibile: Dresda, Viena, Munchen, Berlin

Tarifele includ: transfer de la/la aeroport, cazare in rezidenta, demipensiune, curs de limba straina, cursul ales ( sport, dans, internship), program cultural, test plasament, certificat participare, seara de bun venit si de ramas bun, insotitor la 10 persoane

Tarifele nu includ: transport avion, biletul de avion al insotitorului, excursii internationale optionale, masa de pranz, asigurare de calatorie sau storno
Trimite mesaj
Din Gura in Gura