Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Investeste in educatie!

Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tabara de grup in Irlanda

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2600 €
Out Of stock
Descriere
Tabara de grup Dublin 📌 Engleza & Distractie in Irlanda 2023

Locatie: Dublin este capitala si cel mai mare oras al Irlandei si este situat pe malurile raului Liffey. Numele englezesc Dublin se zice ca este derivat de la numele irlandez Dubh Linn, care inseamna balta neagra.  Aici se gasesc cele mai mari si prestigioase muzee din Irlanda: Muzeul Irlandez de Arta Moderna, Galeria Nationala Irlandeza, Galeria Municipala Hugh Lane, Biblioteca Chester Beatty si trei filiale ale Muzeului National al Irlandei.
Tematica: Tabara de grup in Dublin. Cursuri standard & intensive de limba engleza. Program de excursii si activitati in cele mai frumoase zone ale orasului Dublin.
Varsta: 13 - 17 ani
Perioada: 25/06/2023 - 19/08/2023
Cazare: Rezidenta
Tarif: 2600 EUR /tabara/saptamana

Tabara grup in Dublin se adreseaza tinerilor cu varste cuprinse intre 12 si 17 ani, care doresc sa-si dezvolte, in continuare, cunostintele de limba engleza, dar si sa petreaca o vacanta de vara de neuitat in inima orasului Dublin, capitala Irlandei.

Cazare
Cazarea se face in rezidente studentesti, in camere single, cu baie privata. Rezidentele sunt la cativa pasi distanta de scoala in care au loc cursurile.
Masa: Se ofera pensiune completa.

Cursul de limba engleza
Toate salile de clasa sunt echipate cu tehnologie audio-vizuala de varf si ajutoare didactice interactive. Studentii vor beneficia pe deplin de facilitatile de nivel universitar ale scolii. Lectiile vor fi interactive si provocatoare pentru toti studentii, indiferent de nivelul lor lingvistic. Elevii vor avea ocazia sa-si dezvolte abilitatile de vorbire, ascultare, citit, scris, precum si gramatica, vocabularul si pronuntia, participand la activitatile pline de viata!

Cursul standard de limba engleza include 15 lectii/saptamana, sustinute de profesori calificati, in clase de maximum 12 studenti. Pentru studentii care doresc sa avanseze mai repede in ceea ce priveste nivelul lingvistic, scoala ofera si cursuri intensive de limba engleza, care includ 20 de lectii/saptamana ( optional, cu un supliment).

Activitati si excursii
Studentii vor avea ocazia sa experimenteze frumusetile orasului irlandez prin activitati sociale si culturale, vizitand obiective turistice importante si muzee, si sa cunoasca locuri unice, cunoscute doar de localnici. Astfel, programul include:

- 5 activitati dupa-amiaza/saptamana: noapte de film, noapte disco, karaoke, tur cu autobuzul fantoma, petrecere de dans irlandez, gratar, cina la Irish Pub
- 1 excursie de jumatate de zi/saptamana, in locuri precum: Howth, Castelul Swords, Castelul Malahide, Castelul Dalkey
- 1 excursie de zi intreaga/saptamana: Stancile din Moher, Wicklow si Glendalough, Tur celtic, Castelul Birr, Centrul de Stiinta, Satul Kildare & Gradinile Japoneze, Mosia Powerscourt
- 1 eveniment special de seara/saptamana

Tabara de grup Dublin - Tarife
Tarif: 2600 EURO/ tabara -  cursul standard de limba engleza
Supliment pentru cursul intensiv: 100 EURO/saptamana

Tarifele includ:
- transfer de la/la aeroport
- tur de orientare
- curs de limba engleza de 15 de lectii/saptamana
- materiale de curs
- cazare in rezidente studentesti
- pensiune completa
- program standard de activitati si excursii
- Leap Card pentru transportul public
- certificat de participare la sfarsitul cursului
- lider de grup la 15 elevi
- supraveghere permanenta

Tarifele nu includ:
- transport avion
- taxa de inscriere: 100 EUR
- asigurari de calatorie sau storno
Trimite mesaj
Din Gura in Gura