Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Investeste in educatie!

Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tabara de grup in Germania

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2000 €
Out Of stock
Descriere
Tabara Germania Castel Medieval 📌 Ebernburg - Scoala de Vrajitorie

Locatie: Germania - Ebernburg. Tabara se desfasoara in castel medieval Ebernburg, construit in 1338 si situat in apropiere de orasele istorice Frankfurt, Mainz, Bad Kreuznach si Worms, la 5 minute de mers pe jos de satul Bad Munster.
Varsta: 10 - 12 si 13 - 16 ani
Perioada: 02/07/2023 - 15/07/2023
Cazare: Castel
Tarif: 1999 EUR /tabara/ 2 saptamani

Tabara se adreseaza juniorilor cu varste intre 10 si 16 ani care doresc sa studieze limba germana sau engleza alaturi de copii germani si internationali, intr-un cadru special, chiar intr-o “scoala de vrajitorie”. Castelul, situat pe un deal, ofera o priveliste exceptionala asupra localitatii Bad Kreuznach.

Cazare
Castelul este renovat cu echipamente moderne. Studentii vor fi cazati in camere duble cu baie proprie. Fiecare dintre camere este dotata cu dulapuri spatioase, masa si scaune. Scoala asigura prosoape, lenjerie de pat si serviciu de curatenie in fiecare sambata.
Masa: Se ofera pensiune completa. La cerere, se ofera meniuri vegetariene, diete speciale fara gluten, fara lactoza si vegane.

Detalii program

In timpul petrecut in Ebernburg, copiii se vor simti adevarati cavaleri sau chiar tineri vrajitori, in celebra scoala de vrajitorie, deoarece lectiile si majoritatea activitatilor au loc in sala medievala si in curtea castelului.
Programul si lectiile copiilor sunt special organizate in functie de varsta:
* 10 - 12 ani
* 13 - 16 ani

Curs de limba straina
Cursul de limba straina include 20 de lectii de limba germana sau engleza/saptamana si se desfasoara in clasele special amenajate, din campus. Toate cursurile urmeaza Cadrul european de niveluri de referinta pentru invatarea limbilor straine - de la Elementar (A1), Pre-Intermediar (A2), Intermediar (B1) la Intermediar superior (B2), astfel incat fiecare dintre studenti va fi repartizat intr-o clasa cu studenti de nivel apropiat lui.
Cursurile sunt predate de profesori specializati, vorbitori nativi.

Activitati
Echipa de monitori din diverse tari creaza o atmosfera cu adevarat internationala in Castelul Ebernburg.

Tabara este structurata ca cea mai cunoscuta “scoala de vrajitori”. Elevii vor fi impartiti in CASE, vor avea de indeplinit anumite sarcini si vor concura pentru suprematie in decursul intregii saptamani. Dupa cursuri, dupa-amiaza, studentii vor participa la diferite activitati. Seara, scoala ofera seri si evenimente uimitoare, comunicarea intre studenti realizandu-se in engleza sau germana.

Printre activitatile din tabara, se numara:
- Petrecere de bun venit
- Petrecere de ramas bun
- Tur ghidat al castelului
- Sporturi (fotbal, baschet, tenis de masa, volei, etc.)
- Ateliere de arta si mestesuguri
- Ateliere de magie
- Quiz night, Seara de film, Seara de jocuri, Seara de talente, Foc de tabara
- O excursie de o zi intreaga de ex.: Mainz, Frankfurt, Bingen, Rüdersheim.

Program de excursii
Programul de 2 saptamani include o excursie de o zi intreaga. Studentii care rezerva mai multe saptamani de program vor beneficia de doua excursii suplimentare de o zi intreaga pe saptamana.
In toate excursiile se face un tur ghidat, cu informatii esentiale despre cele mai importante obiective vizitate, cu opriri si timp pentru poze. Dupa turul ghidat copiii vor avea timp liber cu prietenii pentru cumparaturi si descoperiri pe cont propriu! Timpul liber acordat depinde de varsta elevilor. Majoritatea excursiilor sunt organizate cu transportul public (Tren).
Destinatii pentru excursii de o zi intreaga: Mainz, Frankfurt, Worms, Bingen, Rüdersheim.

Perioada: 2- 15 iulie 2023
Tarif tabara: 1999 EUR/tabara/persoana

Tariful include:

- cazare in rezidenta
- pensiune completa
- curs de limba germana sau engleza
- transfer de la/la aeroport
- program de activitati si excursii
- test de plasament online inainte de sosire sau la sosire
- material de studiu
- certificat de participare la finalul cursului
- insotitor de grup la 10
Trimite mesaj
Din Gura in Gura